Program cuti sekolah 2015 melaka - Anis budak melaka - 1

Anis budak melaka - 1 - Program cuti sekolah 2015 melaka

Anis budak melaka - 1 1

Selepas setahun menunggu akhirnya tibalah waktu untuk berlepas ke guangzhou ini kali kedua jm ke sana trip pertama dulu singgah sekejap je 2 hari kalau tak salah itupun tak sempat nak explore semua tempat shopping so trip kali ni memang membeli gilagila hihihhi.

Anis budak melaka - 1 2

Siapa pernah makan ais krim goreng first time aku makan ais krim goreng ni pon masa dekat matrik selalu beli dekat pasar malam sebelah matrik dulu.

Anis budak melaka - 1 3

Sekarang ni kalau nak pergi langkawi boleh dapat tiket dengan harga serendah rm15 sehala tau tapi kena beli time air asia buat free seat sale la eh.

Anis budak melaka - 1 4

Mukadimah ahli dewan undangan negeri adun pengkalan batu di melaka norhizam hassan baktee kini dilabelkan sebagai yang berhormat yb samseng yb gengster yb biadab lantaran sikapnya yang dikatakan terlalu agresif ketika bertemu penduduk dan gelaran itu.

Anis budak melaka - 1 5

Saya penggemar kuih kaswi ni atau ada yang panggil kasui kosui kuih kaswi ni ada 2 jenis yang perisa gula melaka atau yang pandan warna hijau.

Anis budak melaka - 1 6

Dah lama rasanya tak menjejak kaki dekat cameron highland ni last pergi pon time sekolah rendah kot satu yang tak menahan nya bila pergi cameron highland ni.

Anis budak melaka - 1 7

Assalamualaikum dan salam sejahtera kawankawan dok belekbelek file dalam pc pastu terjumpa satu panduan untuk kurangkan bayaran loan rumahmasa ni aku ngah dok sibuk cari maklumat tentang pembelian rumah di internetso kalau dirasakan maklumat ini dapat membantu andacubalah yasesiapa yang terlibat dalam line banking or accounting.

Anis budak melaka - 1 8

Rupanya online checkin ni memudahkan customer dapat boarding pass tanpa perlu beratur di kaunter.

Anis budak melaka - 1 9

Program matrikulasi merupakan satu program persediaan bagi pelajar lepasan sijil pelajaran malaysia spm untuk melayakkan mereka melanjutkan pelajaran ke peringkat ijazah pertama dalam bidang sains teknologi dan perakaunan.