Tak kee roast inn - Malay korang tak bosan ka memantat spesen ja - 3

Malay korang tak bosan ka memantat spesen ja - 3 - Tak kee roast inn

Malay korang tak bosan ka memantat spesen ja - 3 1

Laman socialtainment malaysia paling win abad ini sempena ulang tahun kelahiran rayfal atau nama sebenarnya putra rayfal ramli rizal ashram yang ke6 pelakon fasha sandha telah mengadakan sebuah majlis sambutan yang istimewa buat putera sulungnya itumajlis yang dihadiri keluarga rakanrakan dan juga ramai kanakkanak itu ternyata sungguh meriah.

Malay korang tak bosan ka memantat spesen ja - 3 2

Ok jom kita ushar apa yang best sangat tentang kad watsons baru iniada 12 jenis faedah yang awesome 5x mata ganjaran ketika bulan hari jadi anda diskaun untuk ahli kad watsons sahaja rm1 untuk 1 mata ganjaran keahlian seumur hidup bayar dengan mata ganjaran 5 diskaun untuk produk jenama watsons dan banyak lagilah faedahfaedah best yang bakal menjadi milik anda apabila anda.

Malay korang tak bosan ka memantat spesen ja - 3 3

Aku nak buat entry ni sebab kawankawan aku asyik tanya aku macam mana nak cakap melayu sarawak ni sebenarnya bahasa sarawak sangat banyak kalau korang datang sarawak ke sabah ke memang pening kalau dengar bahasa diorang.

Malay korang tak bosan ka memantat spesen ja - 3 4

Span classnews_dt12242014spannbsp018332banyak tempat menarik di melaka musim cuti sekolah menjadi sasaran pelancong dari dalam dan luar negara untuk berkunjung ke melaka blog kali ni kita nak cari tempat makan best.

Malay korang tak bosan ka memantat spesen ja - 3 5

Span classnews_dt992009spannbsp018332kiss je ponkorg nk kecoh macam die dah kantoi beromenimake it worst jaz becoz he is somebody which is artis laif his notto hell pon tader sape kesah punye hewwmmg la berdosetak pakai tudung pon dose gakdating pgg tgn pon doseape ajuz pk lapeoples are sin coz of their own sinbut wat about otherz people that showing off otherz people sintiap kali gamba ni org.

Malay korang tak bosan ka memantat spesen ja - 3 6

Jadi sini aku share lah beberapa tempat makan yang aku pernah try dan suggested by people dekat area jb aku malas nak suggest makanan yang dah memang lokasi kat mallmall besar sebab selalunya yang dekat mall ni dah wellknown dan banyak branch.

Malay korang tak bosan ka memantat spesen ja - 3 7

Span classnews_dt6112013spannbsp018332mak mertua aku tu boleh dikatakan lawa jugakmempunyai kulit yang putih melepak dan halus gebu dengan ketinggian lebih sikit dari paras bahu aku dan berumur 48 tahunnamanya adalah ram ibrahim dan mak mertua aku tu telah dilahirkan pada 24 jun 1956 di batu pahatjohor darul takzim serta berbintang cancerkalau mak mertua aku tu keluar jalanjalan dengan isteri akumemang orang tak.